• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • paneelit- puu-

Tulokset hakusanalle

Paneelit- puu- - Tuonti ja vienti

 1. WEMAFLEX GMBH HOLZWERKSTOFFE

  Saksa

  Verified by europages badge

  WeMaFlex GmbH prepares customised solutions for a wide range of industries – solutions which go beyond simply using board and panel materials. As a wholesaler and further processing business, coming to us means going directly to the producer/manufacturer. Our position in the B2B business makes us a key component in helping the supply chain process run smoothly. Import/export with Europe-wide shipping, enclosed storage (domestic and abroad), further processing with woodworking machines, panels, specified dimensions, drilling, milling, canting, glueing and folding, MDF/HDF boards, chipboard panels, Birke plywood panels, sprung wooden slats, laminated wood slats, laminated wood beams, veneers, hardboard panels, OSB panels, insulation panels, edge protectors, new EUR-pallets, used EUR-pallets, production of special pallets, sample pallets, building prototypes, decorative films, finishing films, packaging pallets, choice of two pallets, rough/coated, cover panels

 2. CNC CREATIONS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  CNC CREATIONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cnc-leikkaus, mdf-puu, puunleikkaus mittojen mukaan, leikkaus. Sen sijainti on Northampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. TABLEROS FORNES S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  TABLEROS FORNES S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, viilu- ja vaneri-, Levyt, viilu- ja vaneri-, Vanerointi, Customised wood panels, Flexible panels, Wood panels for construction, puupäällysteet, Wooden chairs, puuovi. Sen sijainti on Montserrat, Valencia, Espanja.

 4. WOJT-DREW

  Puola

  Verified by europages badge

  WOJT-DREW, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - puolivalmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Sisäkatot, puiset, Paneelit, puu-, Sisäkatot, puiset, Puinen julkisivu, rakennusten peitepuu, lehtikuusipaneeli, Kattopäällysteet, puupaneeli uudisrakentamiseen. Sen sijainti on Chełmno, Puola.

 5. CONTRACHAPADOS LUBADI, S.L.

  Espanja

  Verified by europages badge

  CONTRACHAPADOS LUBADI, S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viilupuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Paneelit, lastulevy, vanerin valmistus, Paneelit, puu-, fine wood veneer, Paneelit, lastulevy, Puiset julkisivut, American walnut wood slabs, vaneri. Sen sijainti on Alaquas-Valencia, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. NOBILPAN S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  NOBILPAN S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puupaneelit, indoor furniture, jalostetut lastulevypaneelit, equipment for caravans, rakennuskyltit, diy products, finished panels, plywood panels, ENNOBLEMENT. Sen sijainti on Sorbolo Mezzani, Italia.

 2. LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, viilu- ja vaneri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puupäällysteet, lastulevy, Paneelit, puu-, puuseppien tarvikkeet. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 3. LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C.

  Italia

  Verified by europages badge

  LEGNAMI COMPAGNONI DI COMPAGNONI GUIDO & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, viilu- ja vaneri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puupäällysteet, lastulevy, Paneelit, puu-, puuseppien tarvikkeet. Sen sijainti on Brescia, Italia.

 4. PETRO BIRCH

  Kazakstan

  Verified by europages badge

  PETRO BIRCH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Vanerinvalmistus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Levyt, viilu- ja vaneri-, Viilupuu, Paneelit, puu-, Levyt, viilu- ja vaneri-, Viilupuu, Paneelit, puu-, puupuristeet, vaneri, tukkumyynti, vanerin valmistus. Sen sijainti on Uralsk, Kazakstan.

 5. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Kehykset, puu-, Puu - pakkausmateriaali, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Rakennustyöt. Sen sijainti on Torgau, Saksa.

 1. LASVA LIIMPUIDU AS

  Eesti

  Verified by europages badge

  LASVA LIIMPUIDU AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla massiivipuu, mänty, kuusi, massiivipuiset huonekalut, huonekaluvalmistus, perinteiset ja modernit huonekalut, pöytälaatikoiden reunat, Edge-glued panels, glulam. Sen sijainti on Võrumaa, Eesti.

 2. SWL - TISCHLERPLATTEN BETRIEBS GMBH

  Saksa

  SWL - TISCHLERPLATTEN BETRIEBS GMBH: Romanian Pietra-Neamtissa sijaitsevan SWL wood-industries -yhtiön tytäryhtiö kuuluu SWL-yrityskokonaisuuteen, jolla on toimipaikat Saksan Langenbergissä ja Schmerleckessä. Olemme valmistaneet korkealaatuista vaneriviilua ja vaneria vuodesta 2005 alkaen. Teemme yhteistyötä neljässä eri paikassa sijaitsevien yhteisyrityksen kanssa: Ukrainassa, Bulgariassa ja Indonesiassa. SWL: llä on yksinomaisessa käytössä seitsemän puristuslaitteistoa ja kaksitoista välikerrosten liimauskonetta eri puolilla maailmaa.

 1. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Eesti

  Technomar & Adrem LTD toimittaa puupohjaisia tuotteita, kuten: koivuvaneria, lakattua vaneria ja mdf-levyä, jatkettuja paneeleita, laatikon sivuja, puuaskelmia, puuportaita, telineitä, perävaunujen ja konttien lattioita, puulavoja, sänkyjen runkoja, tuolien istuinosia, vanerihyllyjä, kirjahyllyjä ja hyllyjä, urheilutilojen lattioita, teollisuuslattioita, tammiparkettia, saarniparkettia, eksoottista parkettia, perävaunujen ja konttien lattioita, autoteollisuudelle tarkoitettua vaneria, vaneria teollisuuskäyttöön ja puolivalmista vaneria

 2. CIPRIJANOVIC D.O.O.

  Kroatia

  Ciprijanović d.o.on vuonna 1989 perustettu perheyritys. Yritys valmistaa huonekaluja täyspuusta (puutuoleja, puolinojatuoleja, pöytiä, kaappeja, sänkyjä…), täyspuupaneelit, 3-kerroksiset paneelit ja puubriketit. Yrityksellä on 180 työntekijää, ja se vie tuotteitaan EU-markkinoille. FSC-sertifikaatti (FSC SA-COC 0011266) vastuullisesta metsätaloudesta todistaa pitkäaikaiseen ympäristönsuojeluun sitoutumisesta.

 3. LECUILLER

  Ranska

  Jo 50-luvulta lähtien Lécuiller-yhtiö on kehittänyt toimintaansa mukautumalla markkinoiden uusiin vaatimuksiin onpa sitten kyse ISTUIMISTA, HUONEKALUISTA tai KALUSTUKSESTA. Yritys vastaa asiakkaiden tarpeisiin kalusteiden vanerointitöillä käyttämällä tavallisia tai koristelaminaatteja.

 4. SARRIMAD SL

  Espanja

  Vanerilevyjä valmistava yritys.

 5. EMBALAJES ENGUITA

  Espanja

  Puu ja laudat. Pakkaus käsitelty vientiä varten. Merikuljetuspakkaukset. Puulavat, -korit ja -häkit. Erikoispakkaukset ja mittatilaustyönä tehdyt pakkaukset.

 6. VANHUMBEECK FRERES

  Belgia

  VANHUMBEECK FRERES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Äänieristysmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaapit ja komerot, Paneelit, puu-, Puiset terassit, Kaapit ja komerot, Paneelit, puu-, puulattia. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 7. ELSA PROFIL

  Ranska

  ELSA PROFIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarvikkeet ja huonekalujen varusteet, Puutarvikkeet ja huonekalujen varusteet, melamiinilevyt. Sen sijainti on Dinsheim-Sur-Bruche, Ranska.

 8. CROSS TRADE GMBH

  Saksa

  CROSS TRADE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyöreä puutavara, vaneri, Puinen julkisivu, Sahatavara. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED

  Puola

  PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE ROOF - REED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kehykset, puu-, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Kehykset, puu-, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Skulsk, Puola.

 2. MYDECK GMBH

  Saksa

  MYDECK GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Sen sijainti on Königstein I. Ts., Saksa.

 3. SUN WOOD BY STAINER

  Itävalta

  SUN WOOD BY STAINER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisäkatot, puiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puupöytä, Paneelit, puu-, seinän suojaus. Sen sijainti on St. Martin Bei Lofer, Itävalta.

 4. ONGOING GLOBAL SOURCING INC.

  Brasilia

  ONGOING GLOBAL SOURCING INC., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Paneelit, lastulevy. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, FSC-sertifioitu puu, PEFC-sertifioitu puu. Sen sijainti on São Paulo, Brasilia.

 5. PERFIMUEBLE

  Espanja

  PERFIMUEBLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Listat, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, Taulukehykset ja kehystys, Paneelit, puu-, Taulukehykset ja kehystys. Sen sijainti on Mancha Real-Jaén, Espanja.

 6. DAFINOR

  Albania

  DAFINOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Sen sijainti on Shkoder, Albania.

 7. MADERAS J. REDONDO SL

  Espanja

  MADERAS J. REDONDO SL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Paneelit, puu-, Sahatavara, Paneelit, puu-, sahapuu, ulkomaalainen puu. Sen sijainti on Villagarcía De Arosa-Pontevedra, Espanja.

 8. CATENVA SL

  Espanja

  CATENVA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Levyt, viilu- ja vaneri-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puun laminointi, Vanerointi, Paneelit, puu-, laminoitu puu vanerointia varten. Sen sijainti on Alfarp-Valencia, Espanja.

 9. ROBETA-HOLZ OHG

  Saksa

  ROBETA-HOLZ OHG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paneelit, puu-, puupakkaukset, leikkauspuu, Paneelit, puu-, sahat. Sen sijainti on Milmersdorf, Saksa.

 10. LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LONG DA WOODEN MATERIAL CORPORATION LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paneelit, puu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla massiivipuiset huonekalut. Sen sijainti on Sofia, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen