• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puoliperävaunut- teollisuuden

Tulokset hakusanalle

Puoliperävaunut- teollisuuden - Tuonti ja vienti

 1. TRUCK1 SP. Z O.O.

  Puola

  Verified by europages badge

  TRUCK1 SP. Z O.O., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuorma-autot, käytetyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot, käytetyt, Kuorma-autot, Kuorma-autot, pakettiautot ja hyötyajoneuvot, Nivelletyt ajoneuvot ja puoliperävaunut, Traktorit, kuorma-auto, Puoliperävaunut, teollisuuden, Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden, Siirrettävät asunnot, Ajoneuvot, käytetyt. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 2. ATW S.A.

  Puola

  ATW: valmistamme akseleita, vetoakseleita ja mekaanisia jousituksia maatalouden koneisiin ja perävaunuihin. Valikoimaamme kuuluvat myös 9- ja 12-tonnisten maantieperävaunujen akselit ABS- ja AGS-järjestelmillä.

 3. COMET

  Tunisia

  COMET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rekka-autot. Sen sijainti on Tunis, Tunisia.

 4. SINAN TANKER TRAILER

  Turkki

  SINAN TANKER TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut ja kippilavat, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöautot, Puoliperävaunut, teollisuuden, teollisten ja kaupallisten ajoneuvojen perävaunut, perävaunulliset kuorma-autot sementinkuljetusta varten, Säiliöautot, Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. GT SEMI TRAILERS

  Turkki

  GT SEMI TRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puoliperävaunut, kauppatavaran kuljetus, rahtikuljetus, sivulastaustrukit. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD

  Kiina

  SHAN DONG FINER LIFTING TOOLS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 2. DONAT TRAILER

  Turkki

  DONAT TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 3. SERIN TRAILER COMPANY

  Turkki

  SERIN TRAILER COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 4. GT SEMI TRAILERS

  Turkki

  GT SEMI TRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kippilavat, säiliöperävaunut, puoliperävaunut, Kippilavat. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 5. CODER SAS

  Ranska

  CODER SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Tregueux, Ranska.

 1. NPF MIDAS LTD.

  Ukraina

  NPF MIDAS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perävaunut, säiliö-, Perävaunut, säiliö-, vetoautot, Säiliönvalmistus, säiliökuorma-autot. Sen sijainti on Kharkov, Ukraina.

 2. FEMMERR SIDE LOADERS

  Turkki

  FEMMERR SIDE LOADERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perävaunut konttien kuljetusta varten. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 1. PETROGAZ

  Turkki

  PETROGAZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasu- ja gpl-uunit yksityiskäyttöön, kaasu- ja nestekaasu-uunit teolliseen käyttöön. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. EMIRSAN TRAILER

  Turkki

  EMIRSAN TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perävaunulliset kuorma-autot sementinkuljetusta varten, teollisuusajoneuvojen lavat, rekka-autot. Sen sijainti on Selçuklu, Turkki.

 3. BENALU

  Ranska

  BENALU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korinvalmistus, Korinvalmistus. Sen sijainti on Lievin, Ranska.

 4. FORANKRA POL SP. Z.O.O.

  Puola

  FORANKRA POL SP. Z.O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalvot ja arkit, muoviset, vaijerit, Kalvot ja arkit, muoviset, puoliperävaunut. Sen sijainti on Goleniów, Puola.

 5. HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL

  Espanja

  HEREDEDEROS DE AMOROS Y RIQUELME 2007 SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Albatera, Espanja.

 6. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Turkki

  OZDEMIRSAN TRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. BAF TRAILER COMPANY

  Turkki

  BAF TRAILER COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perävaunulliset kuorma-autot sementinkuljetusta varten, kippiautot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. TBZ GMBH

  Saksa

  TBZ GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Henkilöautot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuljetus - kylmä-, Hinausautot, Puoliperävaunut, teollisuuden, Kuljetus - kylmä-, Hinausautot, nostovarrella varustettu laidaton kuorma-auto, Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Bretten, Saksa.

 1. FAYMONVILLE

  Belgia

  FAYMONVILLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erikoisajoneuvot lasilevyjen kuljettamista varten, puoliperävaunut. Sen sijainti on Buellingen, Belgia.

 2. OZDEMIRSAN TRAILERS

  Turkki

  OZDEMIRSAN TRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. ÖZTREYLER A.Ş.

  Turkki

  ÖZTREYLER A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dumpperi, konttialus, siilot sementtiä, kalkkia ja kipsiä varten, säiliöautot. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 4. SERIN TREYLER

  Turkki

  SERIN TREYLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 5. LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE

  Tunisia

  LA TUNISIENNE INDUSTRIELLE ET COMMERCIALE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusajoneuvojen lavat, Perävaunut, säiliö-, Ajoneuvojen kuljetusvaunut, Puoliperävaunut, teollisuuden, Teollisuusajoneuvojen lavat, Perävaunut, säiliö-, Ajoneuvojen kuljetusvaunut, Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on BEN AROUS, Tunisia.

 6. EXPOSEMITRAILERS

  Turkki

  EXPOSEMITRAILERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Perävaunut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puoliperävaunut, teollisuuden, hiilivetysäiliöt, teollisten ja kaupallisten ajoneuvojen perävaunut, Puoliperävaunut, teollisuuden, perävaunut konttien kuljetusta varten. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 7. OZDEMIRSAN TRAILER

  Turkki

  OZDEMIRSAN TRAILER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rekka-autot, kääntölaite, sementtisäiliöt, kippiautot. Sen sijainti on Saray, Turkki.

 8. BMI TRAILERS LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BMI TRAILERS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puoliperävaunut. Sen sijainti on Dungannon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turkki

  BOMANTI IC VE DIS TICARET LTD. STI., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Konya, Turkki.

 10. VALART, LDA

  Portugali

  VALART, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puoliperävaunut, teollisuuden. Sen sijainti on Albergaria-A-Velha, Portugali.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen