• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • puu - sahattu ja käsitelty

Tulokset hakusanalle

Puu - sahattu ja käsitelty - Tuonti ja vienti

 1. TARTAK GAŁKA S.P. Z O.O

  Puola

  Verified by europages badge

  TARTAK GALKA is a Polish company specialised in wood transport and goods transport services. The growth of our company over a number of years, led in 2013 to the formation of partnership Trak-Drew, which currently is a leader in the production of pallet blanks.80% of wood for manufacturing is acquired by the company from the state owned forest, 100% PEFC certifi ed, other 20% of material comes from Slovakia. We are proud to mention that the company has a fl eet of trucks at its disposal which largely makes the job easier and enables us to meet the demands of our customers that look for quick and safe delivery of goods.Modern technology, perfect manufacturing organization and certified materials have resulted in a better quality of our products, provided through PEFC international certification. Our products : - Wooden pallets - Pallet blank - Sawn timber - Square timber - Woodchips - Sawdust - Tree bark. We are a creative company, open to present market requirements. We promote development and continuous improvement so that our products could satisfy needs and requirements of our customers. Thanks to the family tradition and extensive experience we are very highly regarded on both national and foreign markets. All interested parties are invited to the cooperation with our company! Visit our website or contact us for more information !

 2. HIJOS DE RAMON RUBAL SL

  Espanja

  Verified by europages badge

  All our forestry work uses local forestry resouces. We manage forests and woodland sustainably to minimise ecological disruption caused by clear cutting. We have the equipment needed to manage forestry biomass and our work includes replanting local mountains. Sawmill Pine plank Sawdust Bark Lumber purchased Lumber sold Seasoned timber Pine Galician pine Structural timber

 3. GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  GÜNTER EISELT GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Rheinbreitbach, Saksa.

 4. SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHULTE&TODT SYSTEMTECHNIK GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Arnsberg, Saksa.

 5. ETS WATHELET

  Belgia

  Verified by europages badge

  ETS WATHELET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy, eksoottinen puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Lämmöneristysmateriaalit, Paneelit, lastulevy. Sen sijainti on Sambreville (namur), Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FOR GUYANE

  Ranskan Guiana

  Verified by europages badge

  FOR GUYANE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Teollisuuspuu, Puu - sahattu ja käsitelty, Puurakenne, puu, sahapuu, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Saint Laurent Maroni, Ranskan Guiana.

 2. STÖCKER UND BRADT DÄMMTECHNIK UND TROCKENBAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STÖCKER UND BRADT DÄMMTECHNIK UND TROCKENBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Oy-Mittelberg, Saksa.

 3. BAUDISCOUNT PADERBORN

  Saksa

  Verified by europages badge

  BAUDISCOUNT PADERBORN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Paderborn, Saksa.

 4. MERCER TORGAU GMBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  MERCER TORGAU GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu, käsittelemätön, Puu - sahattu ja käsitelty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Kehykset, puu-, Puu - pakkausmateriaali, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Rakennustyöt. Sen sijainti on Torgau, Saksa.

 5. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Eesti

  Esveko Wood OÜ perustettiin alun perin vuonna 1999 Tallinnassa nimellä Esveko Trade OÜ. Olemme kehittäneet kaksi päätuotantolinjaa. Yrityksemme päätoimiala: 1) polttopuun tuotanto, vähittäismyynti, tukkumyynti ja vienti 2) erilaisen kovapuusta sahatun puutavaran tuotanto, vähittäismyynti, tukkumyynti ja vienti. Tuotamme pääasiassa korkealaatuista puutavaraa koivusta, tammesta ja saarnista sekä polttopuuta koivusta. Polttopuun tuonti ja vienti, sahatun polttopuun tuonti ja vienti.

 1. TOMISLAV 2

  Kroatia

  Valmistamme puuosat kuivatusta lehmuksesta, esivalmisteinen rakenneosat tammesta, puutavaran vienti, sahatavara, särmätty tammi, tammipuuosat, lehmuspuuosat, särmätty lehmus, lehtipuun sahaus, puolivalmiit puutuotteet, rakennuspuutavara. Tarjoamme puutavaran ja muun tavaran kansainvälistä kuljetuspalvelua.

 2. HAJDINJAK D.O.O.

  Kroatia

  HAJDINJAK D.O.O.: monenlaisten korkealaatuisten kirsikkapuusta valmistettujen puolivalmiiden tuotteiden toimittaja, särmätyt, särmäämättömät, höyrytetyt ja höyryttämättömät, laudoiksi sahatut mutta tukin muotoiseksi kootut tukit. Kaikki puutavara on peräisin Kroatiasta. Tuotteemme ovat FSC-sertifioituja. Myös tammea ja saarnia on saatavilla toisinaan.

 1. GREENWAY LTD S.R.O.

  Slovakia

  GREENWAY LTD S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laudat, tukkumyynti, epal-lavat. Sen sijainti on Bratislava, Slovakia.

 2. THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH

  Saksa

  THERMOWHITE PRODUKTIONS UND VERTRIEBS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Ingolstadt, Saksa.

 3. EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA

  Saksa

  EUGEN DERING & LOTTE HEINTZENBERG GBR DESKOLONIA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE"

  Saksa

  HUGO KÄMPF GMBH "WIR SIND EICHE", on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Thüngen, Saksa.

 5. W&S GMBH

  Saksa

  W&S GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Hettstadt, Saksa.

 6. OWLAM WOOD

  Ranska

  OWLAM WOOD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 7. ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH

  Saksa

  ELTEC ELEMENTE TECHNIK FÜR MÖBEL UND INNENAUSBAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Arnsberg, Saksa.

 8. 4BETTERDAYS.COM GMBH

  Itävalta

  4BETTERDAYS.COM GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Innsbruck, Itävalta.

 1. TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME

  Saksa

  TIS EBERT TECHNISCH INNOVATIVE SCHNEIDSYSTEME, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Prohn, Saksa.

 2. GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER

  Saksa

  GARTENAKZENTE INH. WOLFGANG HUBER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Eschenlohe, Saksa.

 3. ACCOYA BOIS MODIFIÉ

  Sveitsi

  ACCOYA BOIS MODIFIÉ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Fribourg, Sveitsi.

 4. EGA COMERCIO DE LA MADERA

  Espanja

  EGA COMERCIO DE LA MADERA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla bolivialaiset puut, puutuotteet somistukseen. Sen sijainti on Palau-Solita I Plegamans (barcelona), Espanja.

 5. CRAIUL MUNTILOR SRL

  Romania

  CRAIUL MUNTILOR SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Mihaesti, Romania.

 6. MADE FOR TRADE

  Ukraina

  MADE FOR TRADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivennäisvedet, leipäjauhot, Kivennäisvedet, maissi, käsiteltävä puu, tukkumyynti. Sen sijainti on Poltava, Ukraina.

 7. NITEX-WOOD

  Ranska

  NITEX-WOOD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Sahatavara. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Puu - puolivalmistuotteet, Lehtipuutukit, Puu - sahattu ja käsitelty, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Montesquieu-Volvestre, Ranska.

 8. ALBERT HÖMBERG GMBH & CO. KG

  Saksa

  ALBERT HÖMBERG GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Sen sijainti on Finnentrop, Saksa.

 9. LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH

  Saksa

  LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tasaukset, Puutavara ulkoterasseja varten, Puinen julkisivu, Hirsitalot. Sen sijainti on Baiersbronn, Saksa.

 10. LES AVIVES DE L'EST

  Ranska

  LES AVIVES DE L'EST, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - puu, särmätty pyökki, pyökkilankut, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Vellevans, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Puu - sahattu ja käsitelty - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

29 135 Yritykset