• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • seerumit ja rokotteet

Tulokset hakusanalle

Seerumit ja rokotteet - Tuonti ja vienti

 1. MED-EXPERT SP. Z O.O.

  Puola

  MED-EXPERT SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Neuvontapalvelut - lääketieteelliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, työterveydenhoito, pediatrinen tuki, Seerumit ja rokotteet, perheneuvolat. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 2. MONDOMED

  Belgia

  MONDOMED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Seerumit ja rokotteet, ortopediset laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, sisätautien ja kirurgian alan tarvikkeet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Hamont-Achel, Belgia.

 3. AMARTE CO., LTD.

  Etelä-Korea

  AMARTE CO., LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Kosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ihonhoitotuotteet, Kauneusvoiteet, Seerumit ja rokotteet, Ihonhoitotuotteet, Kauneusvoiteet, Seerumit ja rokotteet, lääkekasvikauppa, tuotanto ja tukkumyynti. Sen sijainti on Chung Cheong Buk-Do, Etelä-Korea.

 4. PPD CENTRAL LAB

  Belgia

  PPD CENTRAL LAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet, laboratoriodiagnoosi, Biologia - opiskelu ja tutkimus, biofarmasiatuotteet. Sen sijainti on Sint-Stevens-Woluwe, Belgia.

 5. SMUKKESTE.COM

  Tanska

  SMUKKESTE.COM, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on København K, Tanska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AMEDIS-UE AG

  Sveitsi

  AMEDIS-UE AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - farmaseuttiset perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet. Sen sijainti on Unterentfelden, Sveitsi.

 2. CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Lääkkeet, Fytoterapiatuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Lääkkeet, Fytoterapiatuotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Leobendorf, Itävalta.

 3. APTEC

  Belgia

  APTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Diagnostiset reagenssit, Diagnostiset reagenssit, kliininen diagnoosi. Sen sijainti on Sint-Niklaas, Belgia.

 4. VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA

  Serbia

  VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut eläintenkasvatukseen, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, Rehut eläintenkasvatukseen. Sen sijainti on Subotica, Serbia.

 5. INSTITUT JACQUES BOY

  Ranska

  INSTITUT JACQUES BOY, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Tieteelliset laitteet ja välineet, Seerumit ja rokotteet, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Reims Cedex 2, Ranska.

 1. SYMBIO PHARM GMBH

  Saksa

  SYMBIO PHARM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Herborn, Saksa.

 2. BIOVAC

  Ranska

  BIOVAC, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Eläinlääkintätuotteet, Seerumit ja rokotteet, Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Beaucouze, Ranska.

 1. INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  INTERNATIONAL HAOTIAN TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Xiamen, Kiina.

 2. IMRES B.V.

  Hollanti

  IMRES B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet. Sen sijainti on Lelystad, Hollanti.

 3. GRANDE PHARMACIE DE LA PART

  Ranska

  GRANDE PHARMACIE DE LA PART, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, Seerumit ja rokotteet, Lääkkeet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 4. MSD (NORGE) AS

  Norja

  MSD (NORGE) AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Drammen, Norja.

 5. DRAAKON GROUP

  Turkki

  DRAAKON GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi ja pahvi - valmistuotteet, lääkintä- ja terveystavarat, Paperi ja pahvi - valmistuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH

  Saksa

  BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 7. IMUNA PHARM, AS

  Slovakia

  IMUNA PHARM, AS, joka toimii toimialalla Diagnostiset reagenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, dialyysi, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Sarisske Michalany, Slovakia.

 8. BIO WEST

  Ranska

  BIO WEST, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Tuonti ja vienti - substanssit, Seerumit ja rokotteet, Tuonti ja vienti - substanssit. Sen sijainti on Nuaillé, Ranska.

 1. ALK-ABELLO A/S

  Tanska

  ALK-ABELLO A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Hörsholm, Tanska.

 2. MOSIN BIOTECH CO.,LTD

  Etelä-Korea

  MOSIN BIOTECH CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Daejeon, Etelä-Korea.

 3. SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Alton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH

  Saksa

  RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 5. OMID DAROU SALAMAT CO.

  Iran

  OMID DAROU SALAMAT CO., on Jakelija, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla peruslääketuotteet. Sen sijainti on Tehran, Iran.

 6. COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA

  Espanja

  COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Zaratamo, Espanja.

 7. IZO SPA

  Italia

  IZO SPA, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Brescia (Bs), Italia.

 8. CHIRON PHARMACEUTICALS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CHIRON PHARMACEUTICALS LTD, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Oxford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. NOVARTIS VACCINES AND DIAGNOSTICS GMBH & CO. KG

  Saksa

  NOVARTIS VACCINES AND DIAGNOSTICS GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Marburg, Saksa.

 10. SKILLR

  Hollanti

  SKILLR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen