• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • seerumit ja rokotteet

Tulokset hakusanalle

Seerumit ja rokotteet - Tuonti ja vienti

 1. TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA

  Italia

  TEKNOLABO A.S.S.I. SRL - TKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Autoklaavit, Seerumit ja rokotteet, Autoklaavit, Kliiniset kemian analysaattorit, veden ultrasuodatuslaitteet. Sen sijainti on Lacchiarella, Italia.

 2. TKA-TEKNOLABO ASSI SRL

  Italia

  TKA-TEKNOLABO ASSI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kemia - laboratoriotuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet, autoklaavit sterilointiin. Sen sijainti on Lacchiarella, Italia.

 3. MED-EXPERT SP. Z O.O.

  Puola

  MED-EXPERT SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Neuvontapalvelut - lääketieteelliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, työterveydenhoito, pediatrinen tuki, Seerumit ja rokotteet, perheneuvolat. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 4. MONDOMED

  Belgia

  MONDOMED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintä- ja kirurginen optiikka - instrumentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Seerumit ja rokotteet, ortopediset laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, sisätautien ja kirurgian alan tarvikkeet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Hamont-Achel, Belgia.

 5. PPD CENTRAL LAB

  Belgia

  PPD CENTRAL LAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet, laboratoriodiagnoosi, Biologia - opiskelu ja tutkimus, biofarmasiatuotteet. Sen sijainti on Sint-Stevens-Woluwe, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SMUKKESTE.COM

  Tanska

  SMUKKESTE.COM, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on København K, Tanska.

 2. APTEC

  Belgia

  APTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Diagnostiset reagenssit, Diagnostiset reagenssit, kliininen diagnoosi. Sen sijainti on Sint-Niklaas, Belgia.

 3. CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  CROMA-PHARMA GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasia - perus- ja aputuotteet, Lääkkeet, Fytoterapiatuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Lääkkeet, Fytoterapiatuotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Leobendorf, Itävalta.

 4. AMEDIS-UE AG

  Sveitsi

  AMEDIS-UE AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hammaslääketiede - farmaseuttiset perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet, Lääketiede - perustuotteet ja lisäaineet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet. Sen sijainti on Unterentfelden, Sveitsi.

 5. VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA

  Serbia

  VETERINARY INSTITUTE JSC SUBOTICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rehut eläintenkasvatukseen, lääketuotteet eläinlääketieteellistä käyttöä varten, Rehut eläintenkasvatukseen. Sen sijainti on Subotica, Serbia.

 1. BIO WEST

  Ranska

  BIO WEST, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Tuonti ja vienti - substanssit, Seerumit ja rokotteet, Tuonti ja vienti - substanssit. Sen sijainti on Nuaillé, Ranska.

 2. MSD (NORGE) AS

  Norja

  MSD (NORGE) AS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet, patentti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasiatuotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Drammen, Norja.

 1. DRAAKON GROUP

  Turkki

  DRAAKON GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperi ja pahvi - valmistuotteet, lääkintä- ja terveystavarat, Paperi ja pahvi - valmistuotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. GRANDE PHARMACIE DE LA PART

  Ranska

  GRANDE PHARMACIE DE LA PART, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lääkkeet, Seerumit ja rokotteet, Lääkkeet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Lyon, Ranska.

 3. INSTITUT JACQUES BOY

  Ranska

  INSTITUT JACQUES BOY, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Tieteelliset laitteet ja välineet, Seerumit ja rokotteet, Tieteelliset laitteet ja välineet. Sen sijainti on Reims Cedex 2, Ranska.

 4. IMUNA PHARM, AS

  Slovakia

  IMUNA PHARM, AS, joka toimii toimialalla Diagnostiset reagenssit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, dialyysi, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Sarisske Michalany, Slovakia.

 5. BIOVAC

  Ranska

  BIOVAC, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Eläinlääkintätuotteet, Seerumit ja rokotteet, Eläinlääkintätuotteet. Sen sijainti on Beaucouze, Ranska.

 6. BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH

  Saksa

  BIOTREND CHEMIKALIEN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 7. SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SELBORNE BIOLOGICAL SERVICES LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Alton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. IMRES B.V.

  Hollanti

  IMRES B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Lääkkeet, Farmasiatuotteet, Lääkkeet. Sen sijainti on Lelystad, Hollanti.

 1. SYMBIO PHARM GMBH

  Saksa

  SYMBIO PHARM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet, Seerumit ja rokotteet, Farmasia - perus- ja aputuotteet. Sen sijainti on Herborn, Saksa.

 2. NOVARTIS VACCINES AND DIAGNOSTICS GMBH & CO. KG

  Saksa

  NOVARTIS VACCINES AND DIAGNOSTICS GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Marburg, Saksa.

 3. COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA

  Espanja

  COOPERATIVA FARMACEUTICA VASCONGADA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lääkkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Zaratamo, Espanja.

 4. RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH

  Saksa

  RHEIN BIOTECH GESELLSCHAFT FÜR NEUE BIOTECHNOLOGISCHE PROZESSE UND PRODUKTE MBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 5. SKILLR

  Hollanti

  SKILLR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Amsterdam, Hollanti.

 6. IZO SPA

  Italia

  IZO SPA, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Brescia (Bs), Italia.

 7. NATURAL CARE PRO

  Turkki

  NATURAL CARE PRO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. GEL'S CO LTD

  Turkki

  GEL'S CO LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 9. PFIZER HOLDING FRANCE

  Ranska

  PFIZER HOLDING FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 10. ALK-ABELLO A/S

  Tanska

  ALK-ABELLO A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Farmasiatuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seerumit ja rokotteet, Seerumit ja rokotteet. Sen sijainti on Hörsholm, Tanska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen