• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön

Tulokset hakusanalle

Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön - Tuonti ja vienti

 1. TUEM SAGLIK YATIRIMLARI VE DIS TIC A.S.

  Turkki

  TUEM SAGLIK YATIRIMLARI VE DIS TIC A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. NUNATAK TEKNIK TEKSTIL VE DIS TICARET AS

  Turkki

  NUNATAK TEKNIK TEKSTIL VE DIS TICARET AS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sotilastarvikkeet ja -varusteet, nbc-suojavaatteet, varusteet, vuorikiipeily-, ulkoiluvaatteet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. ORTHER HIGIENE Y PROTECCIÓN S.L.

  Espanja

  ORTHER HIGIENE Y PROTECCIÓN S.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaatetus yhtä käyttötarkoitusta varten. Sen sijainti on Málaga, Espanja.

 4. HANIMAGA MEDICAL PRODUCTS

  Turkki

  HANIMAGA MEDICAL PRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Samsun, Turkki.

 5. ANTONIA CONF SRL

  Romania

  ANTONIA CONF SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Virkapuvut, Sairaala- ja lääkäripalvelut, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Virkapuvut, Sairaala- ja lääkäripalvelut. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ADA FIOS, SA

  Portugali

  ADA FIOS, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit. Sen sijainti on Santo Tirso, Portugali.

 2. ELLERMANN GMBH

  Saksa

  ELLERMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väliseinät, Naamarit, suoja-, Väliseinät, Naamarit, suoja-. Sen sijainti on Rietberg, Saksa.

 3. ARBEITSSCHUTZ - MEHR GMBH

  Saksa

  ARBEITSSCHUTZ - MEHR GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Gütersloh, Saksa.

 4. SATIATA GMBH

  Saksa

  SATIATA GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Kassel, Saksa.

 5. ELLIPSA MEDICAL SERVICES GMBH

  Saksa

  ELLIPSA MEDICAL SERVICES GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Regensburg, Saksa.

 1. RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP

  Hollanti

  RIVERTEX TECHNICAL FABRICS GROUP, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Kankaat, pinnoitetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, laminoidut kankaat, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Univormukankaat. Sen sijainti on Culemborg, Hollanti.

 2. BIONZ BIOTECNOLOGIA

  Portugali

  BIONZ BIOTECNOLOGIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit. Sen sijainti on Póvoa De Lanhoso, Portugali.

 1. PROTECHNIC

  Ranska

  PROTECHNIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Syväpainanta, lämpökiinnittyvät, teknisten kankaiden liitokset, Syväpainanta, Kuumaliimauskuitukankaat. Sen sijainti on Cernay, Ranska.

 2. LIBACCE

  Turkki

  LIBACCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vuodevaatteet sairaaloihn, vedenpitävät hengittävät membraanit, vedenpitävät kankaat teknistä ja teollisuuskäyttöä varten, kodintekstiilituotteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA.

  Portugali

  FERCOS - INDUSTRIA DE TERMOCOLANTES, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit kuljetusalaa varten. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Kuumaliimapäällystys, kankaiden ja kuitukankaiden liimaus. Sen sijainti on Rio Tinto, Gondomar, Portugali.

 4. BRANDCITY GMBH

  Saksa

  BRANDCITY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on München, Saksa.

 5. NEW TEXTILES, LDA

  Portugali

  NEW TEXTILES, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Guimarães, Portugali.

 6. EI HAU TEXTILE

  Taiwan

  EI HAU TEXTILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, teollisuuskankaat, tekstiiliteollisuus, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Taichung, Taiwan.

 7. STELLA GRUP DIS TICARET LTD

  Turkki

  STELLA GRUP DIS TICARET LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. DEMOTEKS MEDICAL TEXTILE

  Turkki

  DEMOTEKS MEDICAL TEXTILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kangas kirurgisia proteeseja varten, sotilasunivormut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. C-TEX HANDELS GMBH

  Itävalta

  C-TEX HANDELS GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 2. TRELLEBORG

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRELLEBORG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, Lääkintäkankaat, polyuretaanin työstäminen, Tekniset tekstiilit, Lääkintäkankaat. Sen sijainti on Nottingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. CITYCLASS DIENSTE

  Saksa

  CITYCLASS DIENSTE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Lüneburg, Saksa.

 4. SAGLIK ÜNIFORMA

  Turkki

  SAGLIK ÜNIFORMA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lääkärintakit, lääkäriasut, sairaalavaatteet, sairaanhoitajien takit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. S2FI - CONSEILS ET SOLUTIONS TEXTILES

  Ranska

  S2FI - CONSEILS ET SOLUTIONS TEXTILES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Francheville, Ranska.

 6. DOGA MINERAL MEDICAL

  Turkki

  DOGA MINERAL MEDICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kertakäyttöiset takit, suojahaalarit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 7. ACKER-TEXTILWERK GMBH

  Saksa

  ACKER-TEXTILWERK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Geotekstiilit, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit, Geotekstiilit, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit. Sen sijainti on Seligenstadt, Saksa.

 8. REINEMAILLE

  Ranska

  REINEMAILLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuminauhat ja joustokankaat ortopediseen käyttöön, tukiliivit. Sen sijainti on Brignais, Ranska.

 9. HEIL- UND HILFSMITTEL DR. WITTON GMBH

  Saksa

  HEIL- UND HILFSMITTEL DR. WITTON GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 10. Trevira GmbH

  Saksa

  Trevira GmbH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuidut, keino- ja synteettiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit lääketieteelliseen käyttöön. Sen sijainti on Bobingen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen