• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • telakat - korjaukset ja ylläpito

Tulokset hakusanalle

Telakat - korjaukset ja ylläpito - Tuonti ja vienti

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  SPARE NAV.I. E SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huviveneet - komponentit, moottorit ja välineet, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivatarvikekauppiaat, venemoottorien korjaus, engine and cylinder grinding, laitteiden huoltopajat, Huviveneet - komponentit, moottorit ja välineet, devising electrical systems for boats, venemoottoreiden tarvikkeet. Sen sijainti on Genova, Italia.

 2. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  NAVALCANTIERI ITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivamoottorit, venemoottorituki, venemoottorien huolto, Laivamoottorit, venemoottorien korjaus. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, laivatekniikka, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Espanja

  ASTILLEROS CARDAMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset, telakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 5. OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI

  Italia

  OFFICINA NAUTICA PRIMO ROSI, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmälaiteasentaja, veneet, laivanrakennuspuusepän työt, venemoottorien korjaus. Sen sijainti on Monte Argentario, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Turkki

  TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Korjaukset ja ylläpito, laivojen, laivojen korjaukset, Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL

  Italia

  CANTIERE DEL LAGO D'ISEO BELLINI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huviveneet - komponentit, moottorit ja välineet, Veneet, Huviveneet - komponentit, moottorit ja välineet, Veneet. Sen sijainti on Iseo, Italia.

 3. NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A.

  Portugali

  NAVALRIA - DOCAS, CONSTRUCOES E REPARACOES NAVAIS, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Aveiro, Portugali.

 4. KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC

  Ukraina

  KYIV SHIPBUILDING AND SHIP-REPAIR PLANT, JSC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veneenrakennus, koneenrakennus. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 5. NAUTIC CLASSIC PFRIEM

  Saksa

  NAUTIC CLASSIC PFRIEM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Holzgerlingen, Saksa.

 1. APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS

  Italia

  APPROVVIGIONAMENTI INDUSTRIALI SAS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Genova, Italia.

 2. CHANIC

  Belgia

  CHANIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rakennuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Teräkset ja metallit - koneistus, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet, Telakat - korjaukset ja ylläpito, metallirakennukset, Teräkset ja metallit - koneistus, Kaivostyö ja louhinta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 1. GARDEC

  Belgia

  GARDEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Korjaukset - teollisuuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen korjaus, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Korjaukset ja ylläpito, laivojen. Sen sijainti on Zeebrugge, Belgia.

 2. GENERAL TANK CLEANING

  Belgia

  GENERAL TANK CLEANING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Siivous, teollisuus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, säiliöiden huolto, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 3. TAURUS MARINE

  Turkki

  TAURUS MARINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Liman, Turkki.

 4. ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH

  Saksa

  ZOEPFFEL & SCHNEIDER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - korjaukset ja ylläpito, venetarvikkeet, telakat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Kroatia

  MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, laivat ja veneet matkustajien kuljetusta varten, laivojen korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, hinaajat. Sen sijainti on VELA LUKA, Kroatia.

 6. STEEL WORLD

  Puola

  STEEL WORLD, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakenteet, alumiini-, teräsrakenteet, Rakenteet, alumiini-, terästen hitsaus, hitsausasemat. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

 7. AUDAX MARINA

  Espanja

  AUDAX MARINA, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varastohallit, veneiden huolto, laivanrakennus, lasikuitu veneitä varten. Sen sijainti on Palma De Mallorca-Baleares, Espanja.

 8. CARRON MARINE

  Belgia

  CARRON MARINE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivavarusteet, Laivamoottorit, Merenkulun tarkastajat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivavarusteet, Laivamoottorit, Merenkulun tarkastajat. Sen sijainti on Zelzate, Belgia.

 1. NAVALSTEEL SRL

  Italia

  NAVALSTEEL SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, teräs, Ruostumattomat teräskalusteet, Telakat - korjaukset ja ylläpito, telakka. Sen sijainti on Ispica, Italia.

 2. COMPLEX JACHT

  Puola

  COMPLEX JACHT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Puck, Puola.

 3. ROUMANIE INTERIM

  Romania

  ROUMANIE INTERIM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Braila, Romania.

 4. WOLVES INDUSTRIAL AUTOMATIC DOORS

  Turkki

  WOLVES INDUSTRIAL AUTOMATIC DOORS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ovet, autotallin, automaattiovet, Ovet, autotallin, teollisuusovet, automaattiovien asennus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italia

  NAVALSERVICE MARSELLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, veneiden dieselmoottorit, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Surano, Italia.

 6. DE KOOIMAN GROEP

  Hollanti

  DE KOOIMAN GROEP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Zwijndrecht, Hollanti.

 7. CHRISTOPH GANS

  Saksa

  CHRISTOPH GANS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Heiligenhaus, Saksa.

 8. BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH

  Saksa

  BOOTE YACHTEN MARINA SAAL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Saal, Saksa.

 9. YACHTWERFT WIRZ AG

  Sveitsi

  YACHTWERFT WIRZ AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Steinach, Sveitsi.

 10. YACHTAGENTUR JOSEF MELTL GMBH

  Saksa

  YACHTAGENTUR JOSEF MELTL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Bernau, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen