• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • terät- suorat

Tulokset hakusanalle

Terät- suorat - Tuonti ja vienti

 1. RIGHI INOX

  Italia

  Verified by europages badge

  The company Righi specializes in making industrial blades from drawings for automatic machines, generally, circular, straight or notched blades and cutters. Blades for the food industry, meat canning and for packing. Straight-edge and notched blades and dies for packing machines. Blades for engineering, milling, the rubber industry, plastic and packaging, sheet metal machining and cutting up debris and waste.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Ranska

  Verified by europages badge

  PRO COUPE INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät, suorat, Terät, pyöreät, Veitset, teollisuus-, muovikelmujen leikkausterät, hankaavien esineiden leikkausterät, hienonnusterät, hiiliterät, parranajokoneen terät, terät vihannesten leikkaamiseen. Sen sijainti on Roissy En Brie, Ranska.

 3. Başkurt Makina

  Turkki

  Başkurt Makina, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, suorat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset, teollisuus-, Pakkaaminen, Terät, pyöreät, Veitset, teollisuus-, Pakkaaminen, Terät, pyöreät, teroitus. Sen sijainti on İstanbul, Turkki.

 4. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Turkki

  ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, suorat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metsästysveitsi, keittiöveitset, Veitset, kynäveitset. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. O.E.G. SRL

  Italia

  O.E.G. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, suorat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, pyöreät terät, Terät ja veitset, teollisuuden, sahareunaiset terät. Sen sijainti on Seveso, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TASEF

  Belgia

  TASEF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät, suorat, CNC-jyrsintäkäsittely, Terät, suorat, Silppurin terät. Sen sijainti on Dendermonde, Belgia.

 2. KADUR

  Espanja

  KADUR, joka toimii toimialalla Terät, leikkurin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset, teollisuus-, Terät, suorat, Terät ja veitset, teollisuuden, Veitset, teollisuus-, Terät, suorat, Terät ja veitset, teollisuuden, terät. Sen sijainti on Castellar Del Vallès - Barcelona, Espanja.

 3. ECO-WOOD LLC

  Venäjä

  ECO-WOOD LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokailuvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lusikat, haarukat ja veitset, Terät, suorat, Puutuotteet, Talousastiat, Lusikat, haarukat ja veitset, Terät, suorat, Puutuotteet, Talousastiat. Sen sijainti on Dzerzhinsk, Venäjä.

 4. TEMNO S.R.L.

  Italia

  TEMNO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terät, suorat, leikkurit. Sen sijainti on Settimo Milanese, Italia.

 5. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Turkki

  ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, suorat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla keittiöveitset. Sen sijainti on Yozgat Merkez, Turkki.

 1. CARNEVALI S.R.L.

  Italia

 2. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italia