• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • visable supports ukrainian companies

Tulokset hakusanalle

Visable supports ukrainian companies - Tuonti ja vienti

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kamiinat, valurautaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, valurautaiset, Liikelahjat, valurautalevyt, kasarit, paellapannut, kasarit, tarttumattomalla pinnoitteella varustetut kattilat, kastanjanpaahtimet, paistinpannut. Sen sijainti on Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 2. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maatalous - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet, Maataloustuotanto, Grain cleaning, Grain cleaning machine, Grain cleaner, Grain loader, Grain shipment, Grain processing, Grain separator. Sen sijainti on Kitaygorod, Ukraina.

 3. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  PUMPIDUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cocktailpalat, popcorn, makeiset, dieettiruoka, Visable supports ukrainian companies. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 4. UDEN-UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  UDEN-UKRAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisäkatot, Takat, seinäkiinnitteinen infrapunalämmitin, lämmityslaitteistot, infrapuna-lämmityslaitteet, lämityslaitteet, termostaatit, lämmityslaitteet, sähkölämmityslaitteet. Sen sijainti on Kropyvnytskyi, Ukraina.

 5. HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  HEALTHY GENERATION LLC UKRAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokavalio - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Aamiaismurot, Oliiviöljy, Suklaattomat makeiset, Viljakasvit, keliaakikoiden leipä, gluteiinittomat pikkuleivät, gluteenittomat ruoat, gluteiiniton pasta, gluteenittomat elintarvikkeet. Sen sijainti on Novomoskovsk, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL)

  Ukraina

  Verified by europages badge

  MILINAL (LLC CORPORATIVE LABEL), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laukut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla backpack, laptop cases, lompakot, Travel backpacks, Wallet for men, women's backpacks, waist bags, case macbook, men's backpacks. Sen sijainti on Rivne City, Ukraina.

 2. PAN-FRUIT

  Ukraina

  Verified by europages badge

  PAN-FRUIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Marjat, Pakastekuivatut hedelmät, Vihannekset, pakastekuivatut, Organics - elintarvikkeet, Keitot, Sienet, Hedelmät ja vihannekset - tuonti ja vienti, Marjat, Pakastetut marjat. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 3. VND FURNITURE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  VND FURNITURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sohvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalustus - tarvikkeet, Nojatuolit, Puutuotteet, Vuoteet, sängyt ja patjat, Huovat, päiväpeitteet, peitot ja untuvapeitteet, Makuuhuoneen huonekalut, sängyt, tuolti, Kalustus - tarvikkeet. Sen sijainti on Lutsk, Ukraina.

 4. BARGY UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  BARGY UKRAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokavalio - elintarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hyvinvointi ja kuntoutus, Valkuaisainelisäaineet, Vitamiinit ja provitamiinit, Dieetti- ja luomuruoat, Ruoka - tuonti ja vienti, terveellinen ja luonnollinen ruoka, energiapatukka, vegan food, Nutritional foods. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 5. SCHEDRO LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  SCHEDRO LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Margariini. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maustevalmisteet, tiivisteet ja mausteet, Eläinrasvat ja -öljyt, Öljyt ja rasvat, ravinto-, Suklaattomat makeiset, auringonkukkaöljyt, ketsuppi, majoneesi, luonnonmukaiset lääkintätuotteet, luonnolliset ainesosat. Sen sijainti on Dnepropetrovsk, Ukraina.

 1. ECO BERRY FARM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ECO BERRY FARM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastekuivatut hedelmät, Hedelmät, Hedelmät, pakaste-, Maatalous - tuonti ja vienti, karhunvatukat, Pakastetut marjat, pakatut mustikat, mansikat, pakatut mansikat. Sen sijainti on Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Ukraina.

 2. GFS LLC / YOGODA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  GFS LLC / YOGODA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Alkoholittomat juomat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Juomat - tiivisteet ja jauheet, Tee, Hunaja, Mausteet, Trooppiset hedelmät, tee, Hedelmä- ja vihannesmehut ja -nektarit, Juomat - tiivisteet ja jauheet, eksoottinen juoma ja hedelmämehu. Sen sijainti on Zaporizhzhia, Ukraina.

 1. ALTE FOODS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ALTE FOODS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marjat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, pakaste-, Hedelmät, pakaste-, vadelmat, Blueberries, Ukraine, Pakastetut marjat, pakastehedelmät, mustikan antosyanidiini, luomuhedelmät. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 2. GNP FRUITS LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  GNP FRUITS LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmät, kuivatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla producer of crispy apple chips under our own trade mark, kuivatut omenat, pakatut omenat, apple chips, apple chips supplier, apple chips producer, cut apple chips, cut dried apples, healthy snacks. Sen sijainti on Ivano-Frankivsk, Ukraina.

 3. GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM

  Ukraina

  Verified by europages badge

  GRENADA STONE LLC, «LOFT BRICK» TM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla handmade facade tiles, handmade roof tiles, handmade facade panels, handcrafted facade tiles, handcrafted roof tiles, handcrafted facade panels, riegel facade tiles, long-format facade tiles, facade tiles for architects. Sen sijainti on Cherkasy, Ukraina.

 4. CREATIFWOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  CREATIFWOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puulelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Luovat harrastukset - Tuotteet, Puutuotteet, Wooden Puzzle, seinäkoristeet, sisätilojen koristelu, Luovat harrastukset - Tuotteet, palapeli, Lelujen valmistaja, lelut. Sen sijainti on Boryspil, Ukraina.

 5. TERRA FOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  TERRA FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Maito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Butter, Spread, Ghee, Yogurt, Visable supports Ukrainian companies. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 6. MILIGUS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  MILIGUS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Vaatteet - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaatevienti, valmisvaatevalmistus, vaatteiden tukkukauppa, vaatteet ammattikäyttöön, sotilasasut, miesten valmisvaatteet, ulkoiluvaatteet, clothing, hats. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 7. WOOD MOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  WOOD MOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kynttilät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liikelahjat, Homemade candles, Crafted candles, Scented candles, tunnelmakynttilät, ympäristöystävälliset kynttilät, käsintehdyt kynttilät, Kynttilöiden valmistus, tavalliset kynttilät. Sen sijainti on Hostomel, Irpin City, Ukraina.

 8. TIRAS TECHNOLOGY

  Ukraina

  Verified by europages badge

  TIRAS TECHNOLOGY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Turvallisuus ja valvonta - elektroniset näyttölaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hälytys - turvalaitteet, turvajärjestelmä, ohjelmistot suojajärjestelmiä varten, Wireless security systems, Wired security systems, palonsuojajärjestelmät, Conventional anti-fire systems, ohjauspöydät, paloilmaisimet. Sen sijainti on Vinnytsia, Ukraina.

 1. UKRAINIAN FARMERS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  UKRAINIAN FARMERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Viljakasvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - tuonti ja vienti, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, cultivation corn, rapeseed, soybeans, sunflower, farmers, Luomuviljely, farming, cultivation, Maatalous - tuonti ja vienti, biodynaaminen maanviljely. Sen sijainti on Rivne, Ukraina.

 2. DISTINA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  DISTINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kosmetiikka. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauneusvoiteet, Kauneudenhoitotuotteet, Hygienia- ja kauneustuotteet, Hajuvesi- ja kauneudenhoitotuotteet, tuotteet ja tarvikkeet kauneudenhoitoa varten, Kauneusvoiteet, kauneudenhoitoala, Kauneudenhoitotuotteet, kauneudenhoitotuotteet kasvoja varten. Sen sijainti on Boryspil, Ukraina.

 3. SMAKULI

  Ukraina

  Verified by europages badge

  SMAKULI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pikkuleivät, Keksin valmistus, Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset, Pikkuleivät, pikkuleipien tuotanto, keksitehdas, Keksin valmistus, biscuit, gluteenittomat elintarvikkeet. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

 4. RE:QUIET

  Ukraina

  Verified by europages badge

  RE:QUIET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Äänieristyslevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla acoustic сeilings, nykyaikaiset sohvat, acoustic desk screen / partitions, Acoustic lightings, acoustic lamp, acoustic solutions, acoustics, pet felt product, pet felt baffles. Sen sijainti on Kiyv, Ukraina.

 5. INGAS

  Ukraina

  Verified by europages badge

  INGAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasut, lääke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaasut, paine- ja neste-, Typpi, Kaasu - tuotanto ja jakelu, Kaasuseokset, gases, paineistetut kaasut, jäähdytyskaasu, Kaasut, erikois- ja seos-, erikoiskaasut. Sen sijainti on Yuzhne, Ukraina.

 6. CLIXAR

  Ukraina

  Verified by europages badge

  CLIXAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tiivisteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla post seals, strap seals, turvasinetit, pull up seals, polypropylene seals, plastic seals, Turvasinetit, indicative seals, security seals for meters. Sen sijainti on Odesa, Ukraina.

 7. ENJOY THE WOOD

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ENJOY THE WOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huonekalut, nykyaikaiset, taidekoristelu, somisteet, Sisustustarvikkeet, koristelutuotteet, koristepuu, wooden decorations, huonekalut luonnonpuusta, puuhuonekalut. Sen sijainti on Borodyanka, Ukraina.

 8. TERRA LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  TERRA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vehnä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Viljakasvit, Mannasuurimot, Jauhot ja mannasuurimot, Keitot, Aamiaismurot, Viljakasvit, vilja, suurimot, kauranjyvät. Sen sijainti on Pervomaysky, Ukraina.

 9. ATON SERVICE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  ATON SERVICE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ilmansuodatuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät, Aspiration, Suodatusjärjeselmät, filtration, ilmastointilaitteiden suodatusyksiköt, industrial blower, teollisuustuuletus, Pölynpoistolaite, Ilmanpuhdistus - laitteet ja järjestelmät. Sen sijainti on Kolchyno, Ukraina.

 10. GALCA

  Ukraina

  Verified by europages badge

  GALCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kahvi, tee. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kahvi, kahvipavut, raakakahvipavut, Kahvipapusekoitus, kahvisekoitukset, kahvisekoitukset ravintoloita varten, kahvisekoitukset baareja varten, kahvi ravintoloihin, kahvin tuotanto. Sen sijainti on Lviv, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen