PRINTMASTA - CD/DVD pressing/duplication/manufacturing/replication, CD/DVD packaging printing/production

Puola

Office Building Outline icon Vähittäiskauppias

PRINTMASTA
Web icon
Yhteyshenkilö

Yleiskuvaus tuotekatalogista

Puola

Painotalomme tarjoaa digipainomenetelmällä valmistettuja digipakeja erinomaiseen hintaan, myös pienillä painosmäärillä. Valikoimastamme löytyy paljon erityyppisiä digipakeja alkaen neljä- (DIGIPAK 4-SIVUA) ja kuusisivuisista (DIGIPAK 6-SIVUA) ja päättyen kahdeksansivuisiin (8p) digipakeihin. Digipakimme laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Pakkaukset voidaan myös viimeistellä UV-lakalla. Vaihtoehto on saatavilla myös pienille painosmäärille

Puola

Tarjoamme asiakkaillemme CD-/DVD-levyjen prässäyspalveluja. Prässätyt levyt ovat tavallisia CD- ja DVD-levyjä, joita voi ostaa kaupasta. Meiltä saat CD-Audio ja DVD-Video -levyt sekä kaikki prässättyjen CD- ja DVD-levyjen (DVD5, DVD9) formaatit. Levyjen prässäyspalvelu on nyt saatavilla kaikille asiakkaillemme – erinomaiset hinnat, nopeat toimitukset!

Puola

Olemme levyjen ja levykoteloiden valmistukseen keskittynyt painopalvelu. Valmistamme CD- ja DVD-levyjen sekä vinyylilevyjen koteloita digipainomenetelmällä. Tarjoamme muun muassa seuraavia pakkausvaihtoehtoja: digipack 4p/digipak 4p, digipack 6p/digipak 6p, digipack 8p/digipak 8p, digipack cd, digipack DVD, ekopack 4p/ekopak 4p, ekopack 6p, ekopak 6p, CD-levyjen pahvitaskut, vinyylilevyjen pahvitaskut, CD- ja DVD-levyjen kotelot ja kansivihot. Levykotelot valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

Puola

CD-/DVD-levyjen ja -koteloiden painopalvelu Printmastan valikoimasta löydät myös CD-/DVD-levyjen pahvitaskut. Painettu tasku on erinomainen ja edullinen pakkausvaihtoehto levyille. Painamme taskut pahville neliväripainolla. Taskut laminoidaan kiiltävällä tai matalla kalvolla. Valikoimassamme on myös UV-lakalla pinnoitettuja pahvitaskuja. Taskut valmistetaan digipainotekniikalla, mikä takaa edulliset hinnat myös pienillä painosmäärillä.

English Katso 15 tuotetta Polski Katso 14 tuotetta Deutsch Katso 13 tuotetta Български Katso 13 tuotetta Čeština Katso 13 tuotetta Dansk Katso 13 tuotetta Español Katso 13 tuotetta Eesti keel Katso 13 tuotetta Français Katso 13 tuotetta Eλληνική Katso 13 tuotetta Magyar Katso 13 tuotetta Italiano Katso 13 tuotetta Lietuvių Katso 13 tuotetta Latviešu Katso 13 tuotetta Nederlands Katso 13 tuotetta Norsk Katso 13 tuotetta Português Katso 13 tuotetta Română Katso 13 tuotetta Svenska Katso 13 tuotetta Slovenščina Katso 13 tuotetta

Printmasta CD/DVD/BD-puristus- ja painotehdas on CD/DVD/BD-valmistuksen, -painon ja -puristuksen asiantuntija. CD- ja DVD-levyjen painaminen/kopiointi ja kopiointi. Tarjouksemme: cd-kopiointi (puristus), cd monistaminen (kopiointi), painatus CD/DVD/BD-levyille, myös pienet ja keskisuuret volyymit, digitaalinen UV, offset- ja silkkipainatus, CD/DVD-levyjen monistus ja puristus, levypakkaustuotanto kuten; digipack/digipak, digifile, digisleeve, pahvilompakko/korttilompakko, CD/DVD-kannet, kirjaset, suojukset ja inlayt, kannet vinyylilevyille, valikoiva UV-pinnoite mahdollista myös pienempiä määriä. Valmistamme analogisia äänikasetteja. Voimme monistaa kasettisi, tulostaa tarroja kasettillesi ja huolehtia kasettisi pakkaustulostuksesta. Juuri nyt tarjouksessamme hihat ja pakkaukset luottokorteille, lahjakorteille jne. mukautetulla painatuksella Tulostamme myös paperille - luetteloita, kansioita, lehtisiä, käyntikortteja. Tuotamme myös painettuja pakkauksia ja räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita monenlaisille tuotteille - saippua- ja kosmetiikkalaatikot, lahjarasia, tuotelaatikko, postilaatikko, painettu CDB-öljyrasia, paperilahjarasia, hajuvesirasia, pakkauslaatikko, viinilahjarasia, koruja laatikko, kosmetiikkalaatikko, suklaalaatikko, pakkauslaatikko. Pyydä tarjous pahvilaatikosta ja mittatilaustyönä painetusta pahvipakkauksesta, voimme valmistaa tarvitsemasi koon ja tyypin, myös pienellä määrällä. Alhaisimmat hinnat, korkein laatu.

Yrityksen tuoreimmat uutiset

During strange covid time we are still printing!

During strange covid time we are still printing!

News ・ 14. huhtik. 2020

Just to let you know because we get emails from many of our clients. We are still working and delivering high quality CD replicated and printed, CD packaging and many many more products. So feel free to contact us and order CDs or anything right now!!!

Asiakirjat

Domain icon Vähittäiskauppias

PRINTMASTA

Jarosława Dąbrowskiego 19 / 18

02-561 Warsaw - Puola

Yhteyshenkilö

Yrityksen tiedot

Organisaatio

 • Yrityksen laatu
  Pääkonttori – Emoyhtiö
 • Päätoimiala
  Vähittäiskauppias

Liiketoimintatiedot

Markkina-alueet

 • Check Circle Outline icon Kansallinen
 • Check Circle Outline icon Eurooppalainen

Maksutavat

 • Luottokortti - Käteinen - Sekki
 • Kansainvälinen postiosoitus
 • SWIFT-siirto

Jakelualueet

PRINTMASTA:n toiminta

 • CD-ROM- ja DVD-levyt
 • Kasetit, musiikki- ja video- - äänitetyt
 • CD and DVD pressing/printing/manufacturing house
 • CD/DVD pressing/printing, CD duplication, replication
 • Disc and vinyl packaging production
 • Digipak/digipack low volumes printing
 • CD DVD digifile production
 • Booklets, leaflets, flyers, catalogues, inlays printing
 • Cardboard wallet / sleeve
 • hajuvesi- ja kosmetiikkarasiat