• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • cd cases

Tulokset hakusanalle

Cd cases - Tuonti ja vienti

 1. JOS. SAUERWALD SÖHNE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  JOS. SAUERWALD SÖHNE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Amaray cases, blister pack, Blu-ray cases, Transparent envelopes, CD cases, DVD cases, Deep-drawn inserts, Plastic moulded parts, Cases for games. Sen sijainti on Bestwig, Saksa.

 2. KINGLY DVD CASES CHINA CO., LIMITED

  Kiina

  KINGLY DVD CASES CHINA CO., LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laatikot, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cd-kotelot. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 3. PRINTMASTA

  Puola

  Verified by europages badge

  Printmasta CD/DVD/BD-puristus- ja painotehdas on CD/DVD/BD-valmistuksen, -painon ja -puristuksen asiantuntija. CD- ja DVD-levyjen painaminen/kopiointi ja kopiointi. Tarjouksemme: cd-kopiointi (puristus), cd monistaminen (kopiointi), painatus CD/DVD/BD-levyille, myös pienet ja keskisuuret volyymit, digitaalinen UV, offset- ja silkkipainatus, CD/DVD-levyjen monistus ja puristus, levypakkaustuotanto kuten; digipack/digipak, digifile, digisleeve, pahvilompakko/korttilompakko, CD/DVD-kannet, kirjaset, suojukset ja inlayt, kannet vinyylilevyille, valikoiva UV-pinnoite mahdollista myös pienempiä määriä. Valmistamme analogisia äänikasetteja. Voimme monistaa kasettisi, tulostaa tarroja kasettillesi ja huolehtia kasettisi pakkaustulostuksesta. Juuri nyt tarjouksessamme hihat ja pakkaukset luottokorteille, lahjakorteille jne. mukautetulla painatuksella Tulostamme myös paperille - luetteloita, kansioita, lehtisiä, käyntikortteja. Tuotamme myös painettuja pakkauksia ja räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita monenlaisille tuotteille - saippua- ja kosmetiikkalaatikot, lahjarasia, tuotelaatikko, postilaatikko, painettu CDB-öljyrasia, paperilahjarasia, hajuvesirasia, pakkauslaatikko, viinilahjarasia, koruja laatikko, kosmetiikkalaatikko, suklaalaatikko, pakkauslaatikko. Pyydä tarjous pahvilaatikosta ja mittatilaustyönä painetusta pahvipakkauksesta, voimme valmistaa tarvitsemasi koon ja tyypin, myös pienellä määrällä. Alhaisimmat hinnat, korkein laatu.