• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • cd dvd digifile production

Tulokset hakusanalle

Cd dvd digifile production - Tuonti ja vienti

 1. PRINTMASTA

  Puola

  Verified by europages badge

  Printmasta CD/DVD/BD-puristus- ja painotehdas on CD/DVD/BD-valmistuksen, -painon ja -puristuksen asiantuntija. CD- ja DVD-levyjen painaminen/kopiointi ja kopiointi. Tarjouksemme: cd-kopiointi (puristus), cd monistaminen (kopiointi), painatus CD/DVD/BD-levyille, myös pienet ja keskisuuret volyymit, digitaalinen UV, offset- ja silkkipainatus, CD/DVD-levyjen monistus ja puristus, levypakkaustuotanto kuten; digipack/digipak, digifile, digisleeve, pahvilompakko/korttilompakko, CD/DVD-kannet, kirjaset, suojukset ja inlayt, kannet vinyylilevyille, valikoiva UV-pinnoite mahdollista myös pienempiä määriä. Valmistamme analogisia äänikasetteja. Voimme monistaa kasettisi, tulostaa tarroja kasettillesi ja huolehtia kasettisi pakkaustulostuksesta. Juuri nyt tarjouksessamme hihat ja pakkaukset luottokorteille, lahjakorteille jne. mukautetulla painatuksella Tulostamme myös paperille - luetteloita, kansioita, lehtisiä, käyntikortteja. Tuotamme myös painettuja pakkauksia ja räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita monenlaisille tuotteille - saippua- ja kosmetiikkalaatikot, lahjarasia, tuotelaatikko, postilaatikko, painettu CDB-öljyrasia, paperilahjarasia, hajuvesirasia, pakkauslaatikko, viinilahjarasia, koruja laatikko, kosmetiikkalaatikko, suklaalaatikko, pakkauslaatikko. Pyydä tarjous pahvilaatikosta ja mittatilaustyönä painetusta pahvipakkauksesta, voimme valmistaa tarvitsemasi koon ja tyypin, myös pienellä määrällä. Alhaisimmat hinnat, korkein laatu.

 2. THEBOOKLETSPRINT

  Puola

  Verified by europages badge

  THEBOOKLETSPRINT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainospainatteet - painatus, Catalogs, flyers, books, booklets, CD and DVD printing house, CD / DVD packaging production, Digipack, digifile, cardboard wallet / sleeve / envelope, Vinyls and cardboard wallets for vinyls, USB / Pendive and cardboard packaging for USB. Sen sijainti on Stare Babice, Puola.

 3. MAXON MEDIA GMBH

  Saksa

  MAXON MEDIA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-digitaaliäänilevyt, CD-alkuperäistuotanto, CD-digitaaliäänilevyt, CD-alkuperäistuotanto. Sen sijainti on Friedrichsdorf, Saksa.

 4. DIGICON AG CD- & DVD-PRESSWERK

  Saksa

  DIGICON AG CD- & DVD-PRESSWERK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-digitaaliäänilevyt, CD-levyjen tuotanto, CD-digitaaliäänilevyt, DVD-levyjen tuotanto, DVD-levyjen puristukset. Sen sijainti on Kornwestheim, Saksa.

 5. CRYSTAL TON 2

  Bulgaria

  CRYSTAL TON 2, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-alkuperäistuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MDS - MULTIMEDIA DUPLICATION SERVICE SRL

  Italia

  MDS - MULTIMEDIA DUPLICATION SERVICE SRL, joka toimii toimialalla CD-alkuperäistuotanto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, digitaaliset kopioinnit, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Casoria (Na), Italia.

 2. MEDIA DISC LTD

  Bulgaria

  MEDIA DISC LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-alkuperäistuotanto, CD-levyjen etikettien painanta, cd-polttajat, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-alkuperäistuotanto. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.