• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • cd-rom- ja dvd-kirjoittimet

Tulokset hakusanalle

Cd-rom- ja dvd-kirjoittimet - Tuonti ja vienti

 1. INCOM IPS GMBH

  Saksa

  INCOM IPS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-kirjoittimet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot, CD-ROM- ja DVD-kirjoittimet, Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Sen sijainti on Bonn, Saksa.

 2. POLISISTEM SA

  Espanja

  POLISISTEM SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-kirjoittimet, CD-ROM- ja DVD-kirjoittimet. Sen sijainti on Rubi, Espanja.

 3. PHONAG RECORDS AG

  Sveitsi

 4. CARISMA ENTERTAINMENT GROUP SL.

  Espanja

 5. PRINTMASTA

  Puola

  Verified by europages badge

  Printmasta CD/DVD/BD-puristus- ja painotehdas on CD/DVD/BD-valmistuksen, -painon ja -puristuksen asiantuntija. CD- ja DVD-levyjen painaminen/kopiointi ja kopiointi. Tarjouksemme: cd-kopiointi (puristus), cd monistaminen (kopiointi), painatus CD/DVD/BD-levyille, myös pienet ja keskisuuret volyymit, digitaalinen UV, offset- ja silkkipainatus, CD/DVD-levyjen monistus ja puristus, levypakkaustuotanto kuten; digipack/digipak, digifile, digisleeve, pahvilompakko/korttilompakko, CD/DVD-kannet, kirjaset, suojukset ja inlayt, kannet vinyylilevyille, valikoiva UV-pinnoite mahdollista myös pienempiä määriä. Valmistamme analogisia äänikasetteja. Voimme monistaa kasettisi, tulostaa tarroja kasettillesi ja huolehtia kasettisi pakkaustulostuksesta. Juuri nyt tarjouksessamme hihat ja pakkaukset luottokorteille, lahjakorteille jne. mukautetulla painatuksella Tulostamme myös paperille - luetteloita, kansioita, lehtisiä, käyntikortteja. Tuotamme myös painettuja pakkauksia ja räätälöityjä painettuja pahvilaatikoita monenlaisille tuotteille - saippua- ja kosmetiikkalaatikot, lahjarasia, tuotelaatikko, postilaatikko, painettu CDB-öljyrasia, paperilahjarasia, hajuvesirasia, pakkauslaatikko, viinilahjarasia, koruja laatikko, kosmetiikkalaatikko, suklaalaatikko, pakkauslaatikko. Pyydä tarjous pahvilaatikosta ja mittatilaustyönä painetusta pahvipakkauksesta, voimme valmistaa tarvitsemasi koon ja tyypin, myös pienellä määrällä. Alhaisimmat hinnat, korkein laatu.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. THE BOOKLETS PRINT

  Puola

  Verified by europages badge

  THE BOOKLETS PRINT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mainospainatteet - painatus, Catalogs, flyers, books, booklets, CD and DVD printing house, CD / DVD packaging production, Digipack, digifile, cardboard wallet / sleeve / envelope, Vinyls and cardboard wallets for vinyls, USB / Pendive and cardboard packaging for USB. Sen sijainti on Stare Babice, Puola.

 2. STUDIO DU FLON

  Sveitsi

  STUDIO DU FLON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Mainossuunnittelu - graafikot ja suunnittelijat. Sen sijainti on Lausanne, Sveitsi.

 3. 1:1 CD-ROM + DVD-PRODUKTION DPC - A. CARICASOLE

  Sveitsi

  1:1 CD-ROM + DVD-PRODUKTION DPC - A. CARICASOLE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Hittnau, Sveitsi.

 4. TURICAPHON AG

  Sveitsi

  TURICAPHON AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Riedikon, Sveitsi.

 5. ANDREAS PAWLICKI

  Itävalta

  ANDREAS PAWLICKI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Oberpullendorf, Itävalta.

 1. CLASSIC ARTS GMBH

  Saksa

  CLASSIC ARTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Neufahrn, Saksa.

 2. ELFO GMBH

  Saksa

  ELFO GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-digitaaliäänilevyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-ROM- ja DVD-levyt, CD-digitaaliäänilevyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 1. TWENTIETH CENTURY FOX HOME ENTERTAINMENT GERMANY GMBH

  Saksa

  TWENTIETH CENTURY FOX HOME ENTERTAINMENT GERMANY GMBH, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 2. MILLER

  Saksa

  MILLER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. CD-PREMASTER INH. STEFAN NOLTEMEYER

  Saksa

  CD-PREMASTER INH. STEFAN NOLTEMEYER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. MANFRED PRENTNER, SBF-RECORDS

  Itävalta

  MANFRED PRENTNER, SBF-RECORDS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Molln, Itävalta.

 5. AA MEDIA CARE - CD & DVD PRODUKTIONEN

  Itävalta

  AA MEDIA CARE - CD & DVD PRODUKTIONEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Altach, Itävalta.

 6. MICHAEL HAIDER - AUDIOMASTERING

  Itävalta

  MICHAEL HAIDER - AUDIOMASTERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on St. Martin Im Mühlkreis, Itävalta.

 7. SILVER SOUND STUDIOS MAXIMILIAN HARDINGHAUS C/O STUDIO HAMBURG GMBH

  Saksa

  SILVER SOUND STUDIOS MAXIMILIAN HARDINGHAUS C/O STUDIO HAMBURG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 8. X-LIBRIS CD-ROM PRODUKTION GMBH

  Saksa

  X-LIBRIS CD-ROM PRODUKTION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on München, Saksa.

 1. CDHERSTELLUNG24 GMBH

  Saksa

  CDHERSTELLUNG24 GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Bochum, Saksa.

 2. FREESON AUDIO MASTERING

  Sveitsi

  FREESON AUDIO MASTERING, on Jakelija, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Villars-Sous-Yens, Sveitsi.

 3. FAT OF EXCELLENCE

  Saksa

  FAT OF EXCELLENCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. TRC MUSIC B.V.

  Hollanti

  TRC MUSIC B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla CD-ROM- ja DVD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Ridderkerk, Hollanti.

 5. A3 MEDIA GMBH

  Saksa

  A3 MEDIA GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Ransbach-Baumbach, Saksa.

 6. KIRO MEDIA CONSULT

  Saksa

  KIRO MEDIA CONSULT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen. Sen sijainti on Bonn, Saksa.

 7. PROFUTURA CD+DVD

  Saksa

  PROFUTURA CD+DVD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - tietojenkäsittelyvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt, Pakkausmateriaalit - paperi ja pahvi, Painanta, CD-levyt, CD-ROM- ja DVD-levyt. Sen sijainti on Rudersberg, Saksa.

 8. HANS-PHILIPP GRAF / H-PEH MASTERING

  Saksa

  HANS-PHILIPP GRAF / H-PEH MASTERING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla CD-levyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit, CD-ROM- ja DVD-levyt, Multimedia - elektroninen julkaisu, CD-ROM- ja DVD-levyjen koostaminen ja kehittäminen, Musiikin kustantaminen, äänitetyt audio- ja videolevyt ja -kasetit. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.